Volle maan 18 september

Dit wordt een mooie, magische week met de Volle maan van woensdag 18 september. ✨Een week vol mogelijke keerpunten, veranderingen, dromen die uitkomen, deuren die open gaan….De Volle maan in het gevoelige teken Vissen is een Supermaan met gedeeltelijke maansverduistering! Dus ja….hoe intens en magisch wil je het hebben…de energie hangt al in de lucht…

Water-teken Vissen

Volle maan, ze blijft mooi om naar te kijken. Deze keer staat de maan in het water-teken Vissen. Een gevoelig, open en spiritueel teken. Haar energie inspireert onze dromen, versterkt onze intuïtie en herinnert ons eraan dat alles in onze wereld energie is en verbonden met elkaar, waardoor alles wat onmogelijk lijkt mogelijk is. Ze moedigt je aan om naar je gevoel te luisteren, deze te volgen en niet voor lief te nemen. Houd het simpel: voelt het goed, dan voelt het goed. Voelt het niet goed, dan voelt het niet goed.

Aarde-teken Maagd

De zon staat in het aardse teken MAAGD: praktisch, kritisch en doelgericht. Ze weten wat ze willen en willen ook graag weten waar ze aan toe zijn. Ze creëren grenzen en brengen graag orde aan in de chaos van het leven.

Cyclus van het leven

Deze Volle maan helpt je om mee te bewegen in de cyclus van het leven en te vertrouwen op je gevoel, je intuïtie en jouw levenslessen. 🍃 Ze laat je voelen wie je bent, welke potentie er binnenin jou leeft. Je bent veel meer dan denkt, weet, voelt en zelfs laat zien. Voor de een is dat verwarrend en misschien zelfs wel beangstigend, voor de ander een deur, of zelfs een wereld die opengaat.

Oogstmaan

Deze maan heeft de naam Oogstmaan gekregen en wordt ook wel Maismaan genoemd. Oogsten is nodig voor groei en vernieuwing. Door te oogsten creëer je kansen voor de toekomst. Zonder oogst is er namelijk geen zaad om de volgende cyclus in te gaan. Kijk wat je kan gebruiken en wat je niet meer nodig hebt. Deze periode, de Herfst, is sterk verbonden met de Lente. Ze versterken elkaar, kunnen niet zonder elkaar. Wat mag er straks gaan groeien en bloeien in de Lente?

Mabon

Deze Volle maan valt net voor Mabon, het Keltische Herfstfeest, wat gevierd wordt wanneer de zon loodrecht boven de evenaar staat, wanneer dag en nacht even lang zijn. Vanaf Mabon wint de duisternis het van het licht en is het langer donker dan licht. Een feest van dankbaarheid en overvloed. Velen van ons leven te veel in het verleden of staan al met beide benen in de toekomst en nemen alles voor lief. Sta nu eens bewust even stil bij vandaag, bij waar je bent, wat je allemaal hebt en waar je allemaal dankbaar voor bent.  

🌿Ontvang, laat los en creëer.

🌿Vertrouw op het leven, vertrouw op jezelf.

Verbind je met je innerlijke wereld, geef je gevoelens de nodige aandacht, zodat je weet waar je aan toe bent en beweeg mee op de stroming (cyclus) van het leven.