Volle maan 19 augustus

Afgelopen nacht was het Volle maan en wat voor maan! Een prachtige Supermaan: Mooi, groot en helder in het Lucht-teken Waterman. Een energie die iedereen wel kan gebruiken.

Waterman en Leeuw

De energie van Waterman is vernieuwend, houdt van veranderingen en heeft een sterke behoefte aan vrijheid. Waterman bezit de kracht van anders zijn. Hij laat zich niet gek maken en verandert niet zomaar van mening. Hij volgt zijn eigen pad en is ondanks zijn rationeel denken erg intuïtief en “out of the box”. De zon staat in het Vuur-teken Leeuw. Leeuw geeft jou de nodige moed, levenslust en enthousiasme. Beide gaan voor authenticiteit, voor bewustzijn van jezelf, wie je bent, wat je hebt bereikt en wat je kunt bereiken als je jezelf de nodige aandacht en liefde geeft waar je recht op hebt.

Geboortetekens

Het zijn mijn geboortetekens ❤ Ze ondersteunen mij in wie ik ben en waar ik voor sta in het leven en binnen mijn praktijk. Met de kracht van Leeuw laat ik de schijnwerpers op jou schijnen en met de kracht van Waterman laat ik je de waarde van “anders zijn” of te wel “uniek zijn” voelen en ervaren. Ik geef je de ruimte om puur jezelf te kunnen zijn.

Maan van het Weerlicht

Naast de waardevolle inzichten vanuit astrologie, is de Volle maan verbonden met het ritme van de natuur. En deze maan heeft de naam: Maan van het Weerlicht en staat in het teken van het geheel, de eenheid, de verbondenheid en de wijsheid in jezelf. Het zijn de kleine dingen die het een groot geheel maken, het zijn de kleine dingen die het ertoe doen. Net zoals een puzzel: een puzzel is geen puzzel zonder puzzelstukjes.

Voel de kracht om jezelf te zijn!

Dus maak jouw puzzel compleet! Niets bestaat en ontstaat zonder het andere. Met deze volle maan kun je je bewust worden van het feit dat jij ook verbonden bent met het grote geheel, dat jij hier een onderdeel van bent. Deze volle maan is er om de eenheid, verbondenheid en synchroniciteit te herstellen in onszelf.